Почистване на лицето за кожа без бръчки

Почистване на лицето за кожа без бръчки
Почистването на кожата трябва да бъде основната стъпка от твоята дневна рутина. Все още има жени, които смятат, че като не нанасяме грим върху кожата, не е необходимо да почистваме лицето си. Не правете тази грешка! Добрата хигиена на кожата ти е от съществено значение, ето защо:

През целия ден, порите ни се запушват от микрочастици във въздуха, какво става с гримът ни или себума, който е произведен от самата кожа?
Мръсната кожа “диша” затруднено през нощта и следователно се забавя обновяването на клетките.
Нещо, което може би не знаете, но кожата, която не е почистена правилно, ускорява своята дехидратацията. Можете да го проверите лесно сами: ако си легнете без да почистите лицето си, ще се събудите с по-суха и стегната кожа.
Правилното почистване не е просто препоръчително, а е необходимо. Ефектите от неправилното премахване на грима могат да причинят омазняване, акне или сухота, а толкова много от нас не го правят правилно.

Как да премахнете грима си?

Ако изберете подходящите продукти, това може да бъде идеалният начин да релаксирате след дълъг ден. Затова следвайте няколко лесни стъпки за премахване на всяка една частица грим и оставете кожата си естествена, красива и сияйна.

#1 Свалете повърхностния слой грим
Първоначално се фокусирайте върху изчистването на основата част от грима, като обърнете и специално внимание на очите. Тях почистете с обикновен продукт за грим. Това не само ще премахне по-голямата част от грима, но и ще ви позволи да премахнете по-лесно замърсяванията в по-дълбоките слоеве на кожата, което ще направите при втория етап.

#2 Бъдете много внимателни с очите
Спиралата и очната линия могат да бъдат особено трудни за отстраняване, но е много важно да премахнете целия грим от клепачите си. Кожата около очите е много чувствителна, така че отделете време и внимание за почистването на тази зона.

Natura Крем за почистване на грим
Кремът премахва грима и замърсяванията по кожата на лицето, успокоява и озарява кожата с една стъпка. Кремът е идеален за грижа за чувствителна кожа на лицето и също така е подходящ за хора с контактни лещи.

#3 Второ почистване
Допълнителното почистване е от съществено значение за премахване на останалия грим. То ще гарантира, че кожата ви е не само без грим, но също така ще се отърве от примеси и мъртви клетки, които могат да допринесат за петна и обриви.

Опитайте почистващите продукти на основата на масло за допълнително почистване, това ще бъде най-ефективно при разграждане на замърсяванията. Ако имате смесена или мазна кожа, изберете пенообразуващ продукт, например пяна за почистване, която ще помогне за отстраняване на излишния себум. Нанесете продукта за почистване на лице върху суха кожа и старателно масажирайте лицето си, след това поставете топла кърпа. Уверете се, че не пропускате труднодостъпните места.

За по-дълбоко почистване и усещане за СПА, оставете топлата си кърпа да седи на лицето ви за една минута или толкова, че да позволи на порите да се разширят.

Natura Хидратиращ лосион
Лосион за ежедневна грижа за чувствителната кожа на лицето, както и за премахване на грим и замърсявания по кожата. Почиства кожата ефективно без да я дразни, също така успокоява и овлажнява кожата.

#4 Използвайте тоник за завършек
Когато използвате почистващо мляко, за да премахнете грима, важно е да завършите почистването си с тонизиращ лосион, за да премахнете напълно следите от грим. Съветваме ви да не използвате само тонизиращия лосион като продукт за премахване на грим. Той е идеален за премахване на излишното почистващо мляко, но не е достатъчно, за да премахне грима сам по себе си.

Natura Тоник за мазна кожа
Тоник за мазна кожа с алкохол за ежедневна грижа, почистване и тонизиране на мазна кожа. Използвайте тоника за кожата няколко пъти на ден, обикновено сутрин и вечер.

Тези лесни стъпки, ще бъдат перфектният помощник в ежедневното почистване на твоя грим.

Бонус продукт от Cannaderm:

Natura почистваща маска за лице - Опитай!