АУ-МЕДИК болкоуспокояващи пластири

Болкоблокерът AU-MEDIC е революционен и уникален продукт на пазара, който намалява болката и чувствителността към болка.

Предимството му е липсата на привикване и високата безопасност. Основният и единствен, ефективен компонент са микроскопични кристали от чист силиций, които се намират в средната част на кристалния кран. След залепване на или над точката на болка (според инструкциите за употреба) микроскопични кристали от чист силиций прекъсват предаването на сигнала за болка през нервната система към мозъка чрез пиезоелектричен ефект. С този физически механизъм на действие те ограничават усещането за болка. 

Способността на кристалния пластир да блокира болката се основава на взаимодействието между електрическото напрежение, генерирано от кристалите (пиезоелектричен феномен) и нервната система в човешкото тяло.
От кристалния кран до тялото те не абсорбират никакви химикали.
AU-MEDIC не лекува причината за болката, но намалява усещането и интензивността на болката.

Кристалните кранове AU-MEDIC имат малка кръгла зона в центъра, съдържаща микроскопични кристали, специално направени за медицинска употреба. Кристалите имат специално и уникално свойство – те генерират слаба електрическа енергия (пиезоелектрично явление). Тъй като човешкото тяло провежда електричество, дори много слаби електрически сигнали, генерирани от AU-MEDIC, се предават на тъканите под пластирите. Затова кристалът трябва да се постави близо до болезнената област и до нервите, които свързват тази област с мозъка. След това електрическите сигнали, генерирани от AU-MEDIC, отменят предаването на сигнала за болка към мозъка, като по този начин намаляват усещането за болка.

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ОТ ПРОДУКТА?

От гледна точка на непрофесионалистите, не винаги е възможно надеждно да се определи точното местоположение на нервния път в нашето тяло. Някои случаи са леки - например артритна болка в ставата на ръката. Започнете с поставянето на един или два пластира на около 2-3 см над най-болезнената зона към главата и проверете ефекта им след около час. Ако ви се струва, че лентата няма желания ефект, опитайте да я преместите леко встрани или по-близо до болезнената зона. Кристалната лента може да се отстранява и да се използва повторно върху чиста кожа толкова пъти, колкото загуби лепкавост. Ако забележите ефекта, но все пак искате да постигнете по-голям релеф, можете да добавите още една лента близо до първата. Разумният брой пластири, които може да използвате за една болезнена зона е 4 бр.

ВНИМАНИЕ!
AU-MEDIC
работи на като стопира предаването на сигнала за болка от болковата точка към мозъка. Въпреки че пиезоелектричният ефект е много слаб, не прилагайте повече кристални кранове от препоръчаното. Ако 2 до 4 пластира на AU-MEDIC не осигурят значително облекчаване на болката, тогава или не сте намерили правилното място за поставяне на пластира, или това е много силна болка с висок интензитет на болкови сигнали. Предимно 20 - 30% от потребителите не постигат значително облекчение, когато използват AU-MEDIC, поради присъщата трудност при намирането на правилните нервни пътища. 70 - 80% от потребителите показват положителни ефекти, обикновено след няколко експеримента.

ЗАБЕЛЕЖКА: Винаги се консултирайте с лекар, за да определите причината за вашата болка. Болката може да е симптом на сериозно заболяване. AU-MEDIC не лекува причината за болката!

КЪДЕ И КАК ДА ПРИЛАГАТЕ ПЛАСТИРИТЕ?

Болкоблокерът на AU-MEDIC не действа при главоболие, защото главата е много близо до самия център в мозъка. AU-MEDIC е подходящ за всички други видове болка.

Употреба:
Преди да поставите кристален пластир, почистете и подсушете кожата, за да осигурите правилно залепване. Отлепете 1 парче кристален пластир според указаното място на листа и го залепете на около 2 - 3 см над точката на болка към главата или директно върху точката на болка. Позицията трябва да бъде на мястото на нервните пътища. Кристалната лента трябва да се постави здраво върху кожата, за да се осигури възможно най-добър контакт между кристалите и кожата. Ако облекчението не се появи в рамките на един час, кристалният пластир трябва да бъде залепен (преместен) на друго място. Първо нанесете 1 - 2 кристални крана и добавете още, ако е необходимо. Обикновено са достатъчни 2-4 кристални кранове.

• Не използвайте върху наранена, раздразнена или възпалена кожа. Не използвайте кристални кранове, ако страдате от аритмия (неправилен сърдечен ритъм) или използвате пейсмейкър.
• AU-MEDIC не е предназначен за малки деца.

• Ако кристалната лента причинява някакъв дискомфорт, отстранете я.
• Ако кристалната лента се отлепи, сменете я с нова.
• Можете да вземете душ с поставена кристална лента.

Местоположението на най-често срещаните приложения е отбелязано на изображенията по-долу:

Галерия

Изпратете запитване на:

Благодарим Ви, за отправеното запитване! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

Или се свържете:

Cannaderm ул "Цар Иван Асен ІІ" 31, Асеновград 4230
Имейл: cannadermbg@abv.bg
Телефон: +359 893 592 343 +359 888 544 386