За нас

Каннадерм стартира на чешкия пазар през 2002 г. като фирма, която първа започва да разработва собствени рецепти и да произвежда продукти, в които се използват свойствата на конопеното масло.

Качеството на продуктите на марката Каннадерм е създало доверие у нашите клиенти, които я ползват вече 20 години. От юни 2014 г. производството, маркетингът и продажбите на Каннадерм са част от веригата Simply You Pharmaceuticals.


КОНОП ОТ КАНАДА

Качеството на продуктите  Каннадерм е доказано и е възможно те да бъдат използвани дори от най-малките - децата, както и от бременни жени, кърмачки и хора с много чувствителна кожа.

Нашата ключова суровина е студено пресовано масло от коноп със запазени органични качества. Семената са подбрани от специален сорт (Cannabis sativa) от Канада.

В продуктовата гама на Каннадерм ние използваме уникални съчетания на конопеното масло в комбинация с доказани билкови екстракти. Всеки  един продукт от гамата на Каннадерм има сертификат, който удостоверява, че са използвани чисто конопено масло или екстракт от семената. 

Продуктите от гамата Каннадерм се създават въз основа на синергична комбинация на биоактивно конопено масло и екстракт от сибирска ела и са защитени с патент.
 

СЕРТИФИЦИРАНА НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА

Повече от 20 години нашите клиенти могат да избират от широката гама на продуктите на Каннадерм. От 2011 г. те са маркирани и с лого  –  „Сертифицирана природна козметика“ (CРК) или „Сертифицирана природна козметика био“ (CPK bio). Тези сертификати гарантират естествения произход на растенията.Сертифицираната природна козметика НЕ съдържа:
• синтетични парфюми и бои;
• консерванти и парабени;
• нефтени суровини, като например минерално масло, вазелин или парафин;
• генетични подобрители или нефтени продукти;
• животински продукти с изключение на пчелен восък и мас от овча вълна;
• химични UV филтри.

Продуктите не са тествани върху животни.