МИКОСИН КРЕМ

Cannaderm Mycosin противогъбичен крем е медицинско изделие под формата на емулсионен крем, който при нанасяне върху повърхността на кожата създава неблагоприятна среда за растеж и размножаване на кожни гъбички и бактерии.

• спира растежа на 99,9% от гъбичките и бактериите;
• билковите екстракти помагат за облекчаване на симптоми като парене, сърбеж, неприятни миризми и зачервяване на кожата на мястото на заболяването;
• конопеното масло и интензивната хидратация подпомагат за възстановяването на естествената бариера на кожата и укрепват естествената устойчивост на кожата.

Подходящ ли е този продукт за Вас?
Микозин крем е специална грижа за сърбяща, суха, зачервена и чувствителна кожа със склонност към кожни гъбички или гъбични инфекции (микоза).

Съвети за употреба:
Измийте и подсушете засегнатата област. Внимателно нанесете тънък слой емулсионен крем върху почистената зона 2-3 пъти на ден (максимум 4 приложения на ден) и оставете да изсъхне свободно за няколко минути. След отшумяване на симптомите се препоръчва кремът да се прилага два пъти дневно в продължение на около 5-7 дни. Предназначен е за външно приложение върху ненаранена кожа.

Не е подходящ за деца под 3 години. Да не се използва в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките. Да не се прилага върху лигавиците, очите или устата, или близо до тях, да не се прилага върху наранена кожа. Не превишавайте максималния брой приложения на ден. Винаги се консултирайте предварително с Вашия фармацевт или лекар относно всяка комбинация с локално прилагани лекарства. Всички цветови вариации са причинени от естествените съставки на продукта и не са дефект. Използвайте в рамките на 3 месеца след първото отваряне.

Защо трябва да изберете Cannaderm?

НАТУРАЛНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ:
• конопено масло – има противовъзпалително, подхранващо и регенериращо действие върху кожата;
• морски зърнастец - намалява зачервяването на кожата;
• босвелия – намалява възпалението на кожата;
• ментол - облекчава сърбежа и намалява неприятната миризма;
• чаено дърво – широкоспектърна антибактериална активност срещу най-често срещаните причинители на гъбички.

Галерия

Изпратете запитване на:

Благодарим Ви, за отправеното запитване! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

Или се свържете:

Cannaderm ул "Цар Иван Асен ІІ" 31, Асеновград 4230
Имейл: cannadermbg@abv.bg
Телефон: +359 893 592 343 +359 888 544 386